Політика конфіденційності

Шановний гість,

Ласкаво просимо на наш сайт https://saveyourbar.com.ua/. Наступна інформація надасть Вам повне уявлення про те, що відбувається з Вашими даними під час візиту на сайт, що дозволить Вам відчувати себе у безпеці під час користування нашим сайтом. Ця політика конфіденційності даних призначена для інформування Вас про те, як ми збираємо, використовуємо та передаємо Ваші персональні дані.

Будь-які дії з персональними даними, які обробляються в ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», регулюються положеннями Закону України від 01.06.2010 № 2297-VI "Про захист персональних даних".

Основні поняття, що використовуються в цій політиці, відповідають визначенням, даним у чинному законодавстві.

Відповідальна сторона

Приватне акціонерне товариство «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», 03150, м. Київ, вул. Фізкультури, 30-В, ЄДРПОУ 30965655, виступає власником веб-сайту https://saveyourbar.com.ua  і відповідає за обробку персональних даних користувачів інформаційних послуг.

Контактна інформація:

Тел. (044) 201 40 00

E-mail: UA.Compliance@AB-InBev.com.

Використання даних

Як суб'єкт персональних даних, Ви маєте право знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце знаходження (перебування) власника чи розпорядника персональних даних. Крім того, Ви маєте право пред'являти обґрунтовану вимогу щодо зміни або видалення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

Для отримання інформації, чи подання запитів і пропозицій стосовно захисту даних, звертайтесь за контактними адресами, вказаними нижче.

Ми збираємо інформацію про наших відвідувачів двома способами:

- через реєстрацію і введення необхідної інформації користувачем, яка запитується на певних сторінках веб-сайту; та / або

- через файли cookies (додаткова інформація про файли cookies наводиться нижче).

Ми можемо збирати наступну інформацію про наших відвідувачів: ПІБ, вік, адреса, індекс, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти, коментарі, пропозиції або іншу інформацію, що відноситься до нашого сайту, наших продуктів або послуг, нашої компанії. В даному випадку метою збору персональних даних є:

- внутрішнє використання ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», з метою покращення роботи компанії (це стосується тільки коментарів або пропозицій);

- контактні дані для зв'язку із учасниками акцій;

- дані для отримання розсилки та іншої маркетингової інформації про наші бренди та Компанію, які можуть бути цікавими або інформації щодо діючих сертифікатів та проведення акцій шляхом контакту через електронну пошту / пошту / SMS-повідомлення (якщо на це було надано згоду при реєстрації).

ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», і розпорядники персональних даних, які обробляють персональні дані від імені власника, зберігають Вашу особисту інформацію тільки до тих пір, поки це необхідно для досягнення описаних вище цілей або відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Файли «cookies»

Cookie Settings

 

Файли «cookies» – це текстові файли, які зберігаються тимчасово під час сеансу перегляду (файли cookies сеансу) або зберігаються на жорсткому диску комп'ютера користувача певний період часу (постійні файли cookies), і до яких браузер має доступ тоді, коли йому потрібно. За допомогою файлів cookies забезпечується можливість в певний період часу ідентифікувати пристрій користувача через збережену інформацію.

Для підвищення ефективності користування сайтом і індивідуального подання інформації ми використовуємо постійні файли cookies. Ми також використовуємо файли cookies сеансу, які видаляються з Вашого пристрою разом із закриттям браузера. Ви можете налаштувати опції Вашого веб-браузера, якщо не бажаєте отримувати файли «cookies» чи якщо бажаєте налаштувати функцію інформування про отримання файлу «cookies».

Системи зі збору статистики відвідувань сайту

На деяких сторінках нашого сайту встановлені коди сервісу Google Analytics. Цей сервіс може отримувати і обробляти інформацію винятково про те, що Ви відвідали сторінку та іншу інформацію, яка передається Вашим браузером.

Використання зазначеного сервісу необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини переглядів, активності користувачів.

Система зі збору статистики відвідувань сервісу Google Analytics:

Даний веб-сайт використовує систему зі збору статистики відвідувань сервісів Google Analytics, який надається Google, Inc. (Далі «Google»). Google Analytics використовує «cookies», які являють собою текстові файли, що зберігаються на Вашому комп'ютері і дозволяють аналізувати використання відвідувачами сайту. Інформація про Ваше використання веб-сайта збирається в файл cookies і буде передаватися і зберігатися Google на серверах в Сполучених Штатах Америки.

У разі активації IP анонімізації на цьому сайті, ваша IP-адреса буде усічена в межах території України. Тільки у виняткових випадках повна IP-адреса передається на сервер Google в США і тільки там скорочується.

Google буде використовувати цю інформацію від імені оператора даного веб-сайту з метою оцінки Вашого користування сайтом, формування звітів щодо активності на веб-сайті для операторів веб-сайту та з метою забезпечення інших сервісів, пов’язаних з діяльністю веб-сайту та інтернет-послуг.

IP-адреса, яку Ваш браузер передає в рамках Google Analytics вважається такою, що не пов'язана з іншими даними, що зберігаються в Google.

Однак є кілька можливостей відмовитися від створення псевдоанонімізованого профілю користувача:

  1. Ви можете відмовитися від використання cookies, обравши відповідні настройки в браузері. Однак, зазначаємо, що в такому разі Ви не будете в змозі використовувати всі властивості цього сайту в повному обсязі.
  2. Ви також можете запобігти збору даних про використання веб-сайту (в тому числі Вашу IP-адресу), що збираються за допомогою cookies для запобігання та обробки цих даних сервісом Google, встановивши плагін у браузері для відключення інструментів Google Analytics.
  3. В якості альтернативного розширення браузера або при використанні браузерів на мобільних пристроях Ви можете перейти за посиланням, щоб відмовитися від відстеження Google Analytics на цьому веб-сайті. Відмова застосовується тільки для браузера, в якому обраний відповідний пункт. В даному випадку на Вашому пристрої буде зберігатися cookies-файл з відмовою, що означає, що веб-аналіз не буде виконуватися до тих пір, поки cookies залишатимуться заблокованими даними браузером.

Захист інформації

Ми здійснюємо правові, організаційні та технічні заходи для максимально ефективного захисту Ваших даних. Крім обов'язку наших працівників дотримуватися конфіденційності і ретельного відбору наших партнерів, наших внутрішніх політик по захисту персональних даних, ми також забезпечуємо безпеку нашого технічного середовища.

Щоб захистити Ваші дані від неправомірного або випадкового доступу до них, ми використовуємо шифрування даних. Дані, зібрані з цього сайту, будуть передаватися між Вашим комп'ютером і нашим сервером через Інтернет в зашифрованому вигляді із застосуванням 256-біт TLS (Transport Layer Security - Протокол захисту транспортного рівня). Якщо з'єднання зашифровано, символ «замок» в рядку адреси Вашого браузера буде відображатися як закритий, а адресний рядок почнеться з «https: //». Ми не будемо використовувати шифрування, якщо Ви обмінюєтеся з нами тільки загальнодоступною інформацією. Дані, що зберігаються в нашій базі даних, шифруються з використанням шифрування даних в технології зберігання з використанням 256-бітного шифрування AES.

Використання параметра «Не відстежувати»

Функція «Не відстежувати» - це додаткова опція браузера, яка дозволяє користувачам відмовитись від відстеження поведінки в Інтернеті. Дана опція може бути налаштована користувачем самостійно в браузері. Відразу після налаштування, запит «Не відстежувати» буде відправлятися при здійсненні доступу до веб-сайту, і активність користувача не буде відслідковуватися і реєструватися.

Мінімальний офіційний вік для споживання алкоголю/ Конфіденційність щодо дітей

Ми розуміємо, наскільки важливо для відвідувачів та користувачів нашого сайту зберігати в таємниці особисту інформацію. Особливо уважно ми ставимося до захисту особистої інформації дітей. Цей сайт не призначений та не спрямований на осіб, які не досягли встановленого законом мінімального віку для споживання алкоголю в країні їх проживання, а саме дітей віком до 18 років. Ми свідомо не збираємо ніякої інформації від таких осіб. З цієї причини ми проводимо перевірку віку при відвідуванні сайту. Якщо пізніше буде встановлено, що через сайт було зібрано персональні дані особи, яка не досягла законного віку вживання алкоголю, ці дані будуть негайно видалені. Якщо Ви вважаєте, що у нас може зберігатися інформація про особу віком до 18 років або дані, отримані від неї, зв’яжіться з нами. 

Розкриття персональних даних третім сторонам. Транскордонна передача даних

Ми можемо передавати Вашу особисту інформацію третім особам, таким як члени групи компаній AB InBev та компанії, які надають послуги хостингу та допомагають AB InBev у виконанні операцій з обробки даних (поширення підписок, надання послуг хостингу, дослідження ринку). Ми можемо розкрити Вашу особисту інформацію виключно в міру необхідності і тільки для конкретних вищевикладених цілей відповідно до чинного законодавства про захист персональних даних. Зазначені компанії зобов'язуються дотримуватися конфіденційності при обробці Ваших особистих даних відповідно до принципів і правил обробки персональних даних виключно за нашими суворими інструкціям і з забезпеченням правових, організаційних і технічних заходів для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення персональних даних, а також від інших неправомірних дій у відношенні персональних даних.

ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» не відправлятиме Вашу особисту інформацію іншим одержувачам за межі України без отримання Вашої згоди або без урахування вимог конфіденційності відповідно до чинного законодавства. 

Подача і розгляд скарг та звернень

У випадку виникнення питань, побажань, зауважень та скарг, Ви можете зв'язатися з відповідальною особою, що організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних в ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», написавши на електронну адресу UA.Compliance@ab-inbev.com.

У разі якщо Ви стурбовані тим, що порушені Ваші законні права або діючі вимоги законодавства про захист персональних даних, Ви можете подати скаргу безпосередньо в ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА»  або звернутися до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких входить забезпечення захисту персональних даних, а саме до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (омбудсмен).

Порядок розгляду скарг, що надійшли в ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА»:

Крок 1: Повідомте нас

Якщо Ви хочете залишити скаргу, Вам (або Вашому представнику) необхідно зв'язатися з нами через контактну особу, відповідальну за персональні дані в організації.

Всі скарги стосовно справжньої Політики конфіденційності необхідно надсилати за адресою: 03680, м. Київ, вул. Фізкультури, 30-В, або за електронною адресою: UA.Compliance@ab-inbev.com.

Крок 2: Розгляд скарги

Ваша скарга буде розглянута нашою контактною особою, відповідальною за роботу з персональними даними в організації.

Відповідь на скаргу буде надано в письмовій формі протягом тридцяти днів з дати отримання скарги суб'єкта персональних даних або його представника.

Крок 3: Звернення до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких входить забезпечення захисту персональних даних

Ми сподіваємося, що наші процедури дозволять справедливо і оперативно обробити Вашу скаргу. Однак, якщо нам не вдасться безпосередньо врегулювати претензію, що стосується використання особистих даних, Ви також можете звернутися до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких входить забезпечення захисту персональних даних (Уповноважений Верховної Ради України з прав людини – омбудсмен) за наступною адресою: http://www.ombudsman.gov.ua/

Внесення змін до Політики конфіденційності  

Ця Політика конфіденційності набирає чинності з 22 квітня 2020 року. Ми рекомендуємо відвідувати цю сторінку сайту регулярно, оскільки дана Політика конфіденційності може оновлюватися у зв'язку з можливими поправками до законів або змінами наших внутрішніх процесів.

При внесенні змін до Політики дата набрання чинності замінюється датою останнього оновлення. При цьому нова редакція Політики вступає в силу з моменту її опублікування на цьому сайті.